1. Redizajn

web sajta

Ova internacionalna kompanija proizvodi vhunske kozmetičke proizvode od prirodnih sastojaka. Prema njihovim zahtevima izradili smo moderan websajt prilagođen svim uređajima.

 

Pomogli smo
Quantum Vitality Group
sa izradom websajta prilagođenog modernim standardima

2. Graphic Design

Sav materijal koji je nač tim grafičkih dizajnera izradio je informativan i zabavan. Promo materijal koji smo napravili za Wetality imao je za cilj da predstavi nove proizvode i osveži stare.Imali smo izazov da postavimo na noge globalni brend sa sedištem u Danskoj.

Marketing materijal je proizvod naše vizije celokupnog brenda. Vizija QVG-a bila je da se brend bude jedno sa prirodom i omoguće ljudima da učestvuju. Iz tog razloga marketing materijal je jednostavan ali domišljat i usmeren ka ljudima.

3. Konstantna korisnička podrška

Program lojalnosti

ova vrsta websajta zahteva angažovanje non-stop, svaki dan. Sa velikim brojem korisnika sajt je veoma živ i konstantno se razvija i raste. Naš tim je kontantno na usluzi svim korisnicima ovog sistema. Korisnička podrška je veoma bitan deo ovakvog sajta jer upravo rešavanje problema na koje korisnici naiđu gradi poverenje i lojalnost.

4. E-komerc websajt

Wetality je mnogo više od klasičnog e-komerca. Razlog tome je pmulti level marketing  koji je uključen u sistem i podrazumeva integraciju loyalty programa. Wetality.com je ceo ekosistem mnogo kompleksniji od običnog web šopa. Uspeli smo da razvijemo hibridni sistem koji je pola WordPress a pola kod po meri. Ovakav proizvod omogućava jednostavnost i upotrebljivost WordPress-a kombinovan sa elementima funkcionalnosti po meri.

5. Prilagođenost mobilnim
telefonima

Specifične potrebe kompanije dovele su do unikatnog dizajna koji je proizvod dobrog biznis modela.

Razvili smo platformu prilagođenu posetiocima sa bilo kog uređaja i potpuno prilagodljivu u budućnosti.