Izrada Veb Sajta

Balkan healthcare

1. Veb sajt

izrada i održavanje

ecommerce development

Pokretanje novog brenda, novih proizvoda i stvaranje vizuelnog identiteta.Izrada veb sajta spremnog da funkcionalnošću i dizajnom zaseni konkurenciju.

Balkan Healthcare je spreman da zablista!

Ova mlada kompanija je inicijalno pokrenuta kao linija kozmetičkih proizvoda. 

Pomogli smo im u izradi veb stranica kao i pri stvaranju kompletnog vizuelnog identiteta, kontenta, i materijala za marketing. 

Njihov cilj je da budu vidljivi, unikatni i jasno drukčiji od drugih, kao što su i njihovi proizvodi. Uz uzajamnu podršku i saradnju, uspeli smo da izradimo uspešan veb šop.

Jednostavno i Efektivno

Izrada web šopa

Praćenjem jednostavne strategije koju smo stvorili kako bi jedan veb sajt uspešno poslovao kao web šop stvorili smo prijatan eko sistem za klijente. To je ujedno bila i odskočna daska samog biznisa. 

Ova unikatna kompanija je orjentisana prema prirodnim proizvodima, superiornom kvalitetu i veoma zahtevnoj tehnologiji same proizvodnje. 

Naš zadatak je bio da stvorimo nov i svež izgled sajta ali i vizuelni identitet brenda. S ponosom možemo reći da je ovo jedan uspešan projekat.

2.Sajt prilagođen svim ekranima

Posetioci mogu da uživaju u sajtu sa bilo kog uređaja. Korisničko iskustvo je savršeno bez obzira da li koristite Iphone, Ipad, Android, tablet, PC ili laptop. 

Veoma je važno da sajt bude prilagođen mobilnim uređajima kako sa dizajnerske strane tako i u funkcionalnom smislu.

3. SEO

Prava snaga sajta krije se u SEO-u rađenom na stranici. Sajt je izrađen po najnovijim standardima Google algoritma. 

Za kratko vreme uspeli smo da rangiramo sajt za najbitnije ključne reči u oblasti kozmetike i zdravlja. Praćenjem metrike sajta uspeli smo da kreiramo stranice koje donose dosta saobraćaja.

Na stranici

Tehnički

Pretraga ključnih reči

4. Društvene mreže

Stvaranje publike

Konekcija

Izrada veb sajta je samo jedan korak u stvaranju uspešnog biznisa. Online prisustvo na društvenim mrežama može napraviti dramatičnu razliku. Iz toga razloga smo povezali BHC sa popularnim društvenim mrežama.

Prisustvo na društvenim mrežama, lajkovi, šerovi, sve ovo je bitno za izgradnju kako brenda tako i kredibiliteta. Taj kredibilitet je nagrađen poverenjem mušterija i dobrom pozicijom na Google-u.

Pomogli smo Balkan Helthcare da vodi uspešne reklamne kampanje na društvenim mrežama stvaranjem vizuala i postavljanjem same kampanje.

#

Veb

Sajt

social networks for ecommerce
content writing

#contentisking

5. Sadržaj

pisanje i objavljivanje

Naš tim pisaca popunio je ceo sajt sadržajem koji je SEO prilagođen. 

Naravno, optimizovali smo stranici kako bi ih što uspešnije rangirali ali i tome dodali zanimljive blogove koji se tiču lepote i zdravlja. Ispostavilo se da većina saobraćaja dolazi upravo kroz blogove a veći broj čitalaca uglavnom znači i veći broj kupaca.

Naš klijent bio je uključen u sve faze procesa a mi smo bili tu da upotpunimo njegovu viziju. Oblikovali smo ideju u stranicu, temu u blog a blog u uspešnu prodaju proizvoda.

Balkan Healthcare je ubrzo postao dobar izvor informacija ali i uspešan online biznis.

speed up website

Google Lighthouse je Google-ova alatka koja meri brzinu sajta, optimizovanost za mobilne uređaje, vreme do učitavanja i ostalu metriku bitnu za korisničko iskustvo.

 

6. Brzina

Ispoštovali smo sve preporuke od strane Google-a i uspeli da izradimo brz veb sajt. Sa svakim novim apdejtom Google-ovog algoritma brzina igra sve bitniju ulogu. Ocena na Google Lighthouse postaje sve značajnija pa smo se potrudili da svi parametri zadovoljavaju potrebe.

7. Grafički dizajn

Vizuali za reklame

Naš tim grafičkih dizajnera napravio je vizuale za sve vrste kampanja vođenih online.

Pakovanje

Dizajnirali smo pakovanja proizvoda kao bi poboljšali prodaju.

Promo material

U cilju promocije izradili smo razne flajere, infografike, biltene itd.